Paramedici

Je werkt als paramedicus en wil je cliënten beter begrijpen. Zo kun je zowel beweeg, spraak/taal- en gedragsproblemen beter kaderen en behandelen. Als HBO opgeleide professional ben je al in staat om hulpvragen binnen jouw vakgebied te analyseren, te onderzoeken en te behandelen. Onze webinars, leerlijn en masterclasses zijn er om je kennis over sensorische informatieverwerking te vergroten, om gedrag te kunnen analyseren, een behandelplan te maken en uit te voeren. Zo verrijk je je eigen handelen en help je cliënten slagvaardiger.

"Ik weet nu hoe ik de zintuiglijke prikkelverwerking kan onderzoeken."

onze Leerlijn

Waar sta jij in je werk en ervaring? We hebben gemerkt dat er onder paramedici verschillende wensen zijn voor opleidingen Daarom hebben wij een leerlijn gemaakt dit bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

  1. Theorie en neurologie
  2. SI profiel maken 
  3. SI in de praktijk

Is de zintuiglijke prikkelverwerking nieuwe materie voor je? Wij helpen je graag deze te doorgronden. Door middel van de leerlijn voor starters doorloop je ieder hoofdonderdeel in 2 dagen en heb je na 6 lesdagen de basis te pakken .

Heb je in het verleden een SI opleiding gedaan en heb je behoefte aan verdieping? Dan kun je onze masterclasses volgen. Samen met andere gevorderde cursisten verfris en verdiep je je kennis en vaardigheden. 

Leerlijn voor paramedici die starten met SI

“Ik kan nu wat ik zie in mijn onderzoek goed vertalen naar SMART-doelstellingen"

"Ik snap beter wat ik neurologisch zie gebeuren tijdens een behandeling."