Vragen? We helpen u graag

Heef u een vraag over een van de webinars, de Post HBO opleidingen, zoals de 6 daagse Leerlijn, de 3 masterclasses of de 2 daagse Kind en gezin in Beeld? Neem contact op via onderstaand contactformulier, of bel ons. U kunt altijd een boodschap achterlaten. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Wilt u een studie-handleiding van een specifieke opleiding ontvangen? Dat kan! Laat een bericht achter en we mailen hem direct. 


  Locaties

  Onze opleidingen worden gegeven op verschillende locaties. Online, door middel van een webinar. Of op een van onze locaties in Leeuwarden of Steenbergen. Sommige opleidingen worden op een locatie in het midden van het land gegeven. Bij de opleiding staat vermeld waar deze wordt gegeven. 

  Locatie Leeuwarden

  U kunt het beste parkeren in parkeergarage Zaailand. U krijgt van ons een gratis uitrijkaart.

  Adresgegevens

  Heerestraat 13
  8911LC Leeuwarden

  info@sensorylab.nl
  085 – 301 38 94 

  Locatie Steenbergen

  U kunt het beste parkeren aan de Westdam. Bij de Gummaruskerk is een grote parkeerplaats waar u kosteloos kunt parkeren. Via de Wijnstraat en Zonnestraat loopt u vervolgens naar Sensory Lab, in de Kaaistraat. Parkeren voor de deur is mogelijk mits er plaats is en met een parkeerschijf. 

  Adresgegevens

  Kaaistraat 63
  4651 BM Steenbergen

  info@sensorylabacademy.nl
  085-3013894

  Locatie Bunnik

  Onze locatie in Bunnik ligt midden in het natuurgebied van Rhijnauwen, bij Stayokay. Je kunt hier ruim gratis parkeren en wandelt een klein stukje naar de ingang.

  Adresgegevens

  Rhijnauwenselaan 14
  3981 HH Bunnik

  info@sensorylabacademy.nl
  085-3013894