SI-opleidingen

Je bent op zoek naar een opleiding rondom sensorische informatieverwerking die toepasbaar is binnen jouw dagelijkse praktijk.
Sensory Lab Academy biedt opleidingen voor paramedici & jeugd- en onderwijsprofessionals.  De opleidingen worden gegeven in de vorm van webinars, een korte 2 daagse opleiding, de Leerlijn tot SI-specialist voor paramedici of jeugdprofessionals en de serie Masterclasses voor gevorderden en ervaren SI-therapeuten. Ook bieden we terugkomdagen en nascholingsdagen. Alle meerdaagse opleidingen worden op vrijdag gegeven op een locatie in De Bilt. Kijk hieronder bij jouw beroepsgroep voor meer informatie per opleiding.

Paramedici

Je bent fysiotherapeut, ergotherapeut, oefentherapeut of logopedist en wilt de gedragingen van je cliënten graag beter begrijpen, of dit nu een kind, volwassene of oudere is. Wij leren je graag om zowel beweeg-, spraak-/taal- en gedragsproblemen te ontrafelen, onderzoeken, visueel in beeld te brengen en effectiever te kunnen behandelen.

 Meer informatie

jeugd- en Onderwijs
professionals

Je wilt cliënten met problemen in de emotie-regulatie, zelfsturing, een matige werkhouding, ed. beter kunnen ondersteunen en ouders leren hun kind beter te begeleiden. Wij leren je de zintuiglijke prikkelverwerking te ontrafelen. Je leert deze kennis visueel te maken d.m.v. de psycho-educatie tool ‘Een Ton Vol’ en bieden je praktische oplossingen.

Meer informatie