Paramedici

Op zoek naar een SI-opleiding omdat je als paramedicus werkt en je cliënten beter wilt begrijpen. Zo kun je zowel beweeg, spraak/taal- en gedragsproblemen beter kaderen en behandelen. Als HBO opgeleid paramedisch professional ben je al in staat om hulpvragen binnen jouw vakgebied te analyseren, te onderzoeken en te behandelen. Onze SI-opleidingen in de vorm van webinars, onze leerlijn en masterclasses zijn er om je kennis over sensorische informatieverwerking te vergroten, om gedrag te kunnen analyseren, een behandelplan te maken en uit te voeren. Zo verrijk je je eigen handelen en help je cliënten slagvaardiger.

"Ik weet nu hoe ik de zintuiglijke prikkelverwerking kan onderzoeken."

onze Leerlijn

Waar sta jij in je werk en ervaring? We hebben gemerkt dat er onder paramedici verschillende wensen zijn voor SI-opleidingen Daarom hebben wij een leerlijn gemaakt dit bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

  1. Theorie en neurologie
  2. SI profiel maken 
  3. SI in de praktijk

Is de sensorische informatieverwerking nieuwe materie voor je? Wij helpen je graag deze te doorgronden. Door middel van de leerlijn voor starters doorloop je ieder hoofdonderdeel in 2 dagen en heb je na 6 lesdagen de basis te pakken. Onze leerlijn is een gedegen SI-opleiding die opleidt tot SI-specialist, voorheen SI-therapeut genoemd.

Heb je in het verleden een SI-opleiding, ben je SI-therapeut, gedaan en heb je behoefte aan verdieping? Dan kun je onze masterclasses volgen. Samen met andere gevorderde cursisten verfris en verdiep je je kennis en vaardigheden. 

Leerlijn voor paramedici die starten met SI

“Ik kan nu wat ik zie in mijn onderzoek goed vertalen naar SMART-doelstellingen"

"Ik snap beter wat ik neurologisch zie gebeuren tijdens een behandeling."