wat doen we voor jou?

Onderwijsprofessionals, paramedici en ouders kunnen bij ons terecht voor inspirerende webinars, korte cursussen, masterclasses of een gehele opleiding tot specialist in de sensorische informatieverwerking. We hopen zo dat meer mensen in de Benelux zintuiglijke prikkelverwerking herkennen, kunnen ontrafelen en gaan begrijpen. Via deze weg kunnen we samen het dagelijks leven van velen makkelijker maken. Wie wil dat nu niet?

Paramedici

Je wilt je gedragingen van je cliënten graag beter begrijpen, of dit nu een kind, volwassene of oudere is. Je leert om zowel beweeg-, spraak-/taal- en gedragsproblemen te ontrafelen, onderzoeken, kaderen en effectiever te behandelen.

 Meer informatie

Onderwijs
professionals

Je wilt leerlingen met een matige werkhouding beter ondersteunen. Sommigen zijn snel geprikkeld, anderen gaan juist lastig aan het werk. Je leert deze leerlingen beter te begrijpen en te denken in praktische oplossingen.  

Meer informatie

Ouders

Je wilt je kind begrijpen maar het is moeilijk om zijn of haar gedrag te duiden. Leer meer over zintuiglijke prikkelverwerking om zo dat gedrag te ontrafelen, te begrijpen en krijg meer zicht op je gezin. 

Meer informatie