wat doen we voor jou?

Jeugd- en onderwijsprofessionals, paramedici en ouders kunnen bij ons terecht voor inspirerende webinars, masterclasses of een gehele opleiding tot specialist in de sensorische informatieverwerking. We hopen zo dat meer mensen in de Benelux zintuiglijke prikkelverwerking kunnen herkennen, ontrafelen en begrijpen. Via deze weg kunnen we samen het dagelijks leven van velen makkelijker maken. Wie wil daar nu geen onderdeel van zijn? Kijk hieronder voor het aanbod per doelgroep.

Paramedici

Je bent ergotherapeut, fysiotherapeut, oefentherapeut of logopedist en wilt cliënten beter begrijpen, of dit nu een kind, volwassene of oudere is. Met onze opleidingen waarin sensorische informatieverwerking centraal staat, leren we je om beweeg-, spraak-, taal- en gedragsproblemen te ontrafelen, onderzoeken en effectiever te behandelen.

 Meer informatie

Jeugd - en Onderwijs
professionals

Je hebt in je dagelijkse werk te maken met kinderen die wellicht last hebben van een matige werkhouding, moeilijkheden in de ontwikkeling, regulatie-problemen, woedeuitbarstingen, piekeren of bijvoorbeeld leerproblemen. Wij leren je achter deze gedragingen te kijken en deze moeilijkheden te ontrafelen aan de hand van de zintuiglijke prikkelverwerking (sensorische informatieverwerking) We geven je hierbij praktische tools en oplossingen.

Meer informatie

Ouders

Je wilt je kind begrijpen, maar het is moeilijk om zijn of haar gedrag te snappen. Wij leren je meer over zintuiglijke prikkelverwerking  (sensorische informatieverwerking), zodat jij dat gedrag kan ontrafelen, kan begrijpen en zo meer grip te krijgen op je kind en je gezin. Wij helpen je graag!

Meer informatie