Wie zijn wij

Wij zijn Angela en Karen en samen zijn we Sensory Lab Academy! Een jong en dynamisch opleidingsinstituut. Wij bieden laagdrempelige, maar inhoudelijke up-to-date opleidingen en cursussen over sensorische informatieverwerking voor diverse doelgroepen.

Sensorische informatieverwerking en het ontrafelen hiervan bij kinderen, maar ook bij volwassenen en ouderen is onze gezamelijke passie. Uit deze passie is Sensory Lab Academy ontstaan.  Door middel van onze SI-opleidingen willen graag onze kennis en kunde uitdragen zodat we meer mensen kunnen helpen dan alleen via onze eigen praktijken.

Onderwijsprofessionals, paramedici en ouders kunnen bij ons terecht voor inspirerende webinars, korte cursussen, masterclasses of een gehele opleiding tot specialist in de sensorische informatieverwerking. We hopen zo dat meer mensen in de Benelux zintuiglijke prikkelverwerking herkennen, kunnen ontrafelen en gaan begrijpen. Via deze weg kunnen we samen het dagelijks leven van velen makkelijker maken. Wie wil dat nu niet?Over Angela Rozema

Angela Rozema – van Koeveringe is specialist in sensorische informatieverwerking, kinderergotherapeut, docent én echtgenote van Hein en moeder van Fiene en Dieke. Sinds 2008 heeft ze haar eigen praktijk, gericht op de zorg rondom speciale kinderen. In haar praktijk ontrafelt ze samen met ouders de vragen in de ontwikkeling van het kind. Vaak speelt zintuiglijke prikkelverwerking hier een centrale rol in. 
Door de jaren heen is er steeds meer kennis en ervaring over sensorische informatieverwerking bijgekomen. Vanaf 2015 werkte Angela als docent voor de Hogeschool van Amsterdam, NCOI en Kenniscentrum Siem. Vanuit die gedeelde passie met Karen om meer mensen te helpen met sensorische informatieverwerking als basis is Sensory Lab Academy ontstaan. Karen de Vriend

Karen de Vriend – Jong is specialist in sensorische informatieverwerking, kinderfysiotherapeut, docent, kind- en jeugdprofessional én echtgenote van Olaf en moeder van Hidde en Tieme. Sinds 2008 helpt ze in haar eigen praktijk mensen met diverse vragen helpt waarbij zintuiglijke prikkelverwerking een belangrijke rol speelt. Vanuit haar wens om mensen verder te helpen, begeleidt en adviseert Karen kinderen, ouders en volwassen. 

Vanaf 2008 was Karen docent voor onder andere Fortior en Kenniscentrum Siem.  Vanuit de gedeelde passie met Angela om meer mensen te helpen met sensorische informatieverwerking als basis is Sensory Lab Academy ontstaan.