Wie zijn wij

Wij zijn Angela en Karen en samen zijn we Sensory Lab Academy! Een dynamisch opleidingsinstituut met laagdrempelige, maar hoogwaardig, inhoudelijk up-to-date Post HBO opleidingen rondom sensorische informatieverwerking voor diverse doelgroepen.

Sensorische informatieverwerking en het ontrafelen hiervan bij kinderen, volwassenen en ouderen is onze gezamenlijke passie. Uit deze passie is in 2020 Sensory Lab Academy ontstaan.  Door middel van de SI-opleidingen willen graag onze kennis en kunde uitdragen aan diverse doelgroepen. 

Onderwijsprofessionals, jeugdprofessionals en paramedici kunnen bij ons terecht voor inspirerende webinars, masterclasses of een gehele opleiding tot specialist in de sensorische informatieverwerking. Onze missie is dat meer mensen de zintuiglijke prikkelverwerking kunnen herkennen, ontrafelen en gaan begrijpen. Op die manier hopen we samen met onze cursisten het dagelijks leven van velen gemakkelijker te maken. Wie wil daar nu niet deel van uit maken?Over Angela Rozema

Angela Rozema – van Koeveringe is specialist in sensorische informatieverwerking, kinderergotherapeut, docent én echtgenote van Hein en moeder van Fiene en Dieke. Sinds 2008 heeft ze haar eigen praktijk, gericht op de zorg rondom speciale kinderen. In haar praktijk ontrafelt ze samen met ouders de vragen in de ontwikkeling van het kind. Vaak speelt zintuiglijke prikkelverwerking hier een centrale rol in. 
Door de jaren heen is er steeds meer kennis en ervaring over sensorische informatieverwerking bijgekomen. Vanaf 2015 werkte Angela als docent voor de Hogeschool van Amsterdam, NCOI en andere opleidingen. Vanuit de gedeelde passie om meer mensen te helpen rondom sensorische informatieverwerking is Sensory Lab Academy ontstaan. Karen de Vriend

Karen de Vriend – Jong is specialist in sensorische informatieverwerking, kinderfysiotherapeut, docent, kind- en jeugdprofessional én echtgenote van Olaf en moeder van Hidde en Tieme. Sinds 2008 helpt ze in haar eigen praktijk mensen met diverse vragen helpt waarbij zintuiglijke prikkelverwerking een belangrijke rol speelt. Vanuit haar wens om mensen verder te helpen, begeleidt en adviseert Karen kinderen, ouders en volwassen. 

Vanaf 2008 was Karen docent voor diverse opleidingen rondom SI.  Vanuit de gedeelde passie met Angela om meer mensen te helpen met sensorische informatieverwerking als basis is Sensory Lab Academy ontstaan.